Gjør det du er god på. La oss hjelpe.

Det er mye man må tenke på når man skal starte sin egen bedrift. Overlat det digitale til ArnaWebdesign og bruk heller tiden på å gjøre jobben du har kompetanse på!

Sosiale medier

For å nå kunder i 2020 er enten en hjemmeside eller bruk av sosiale medier det mest effektive. Avistrykk fungerte godt for noen år siden, men nå er det Facebook, Instagram og andre sosiale plattformer som gjelder.

Vi kan bistå med opprettelse av kontoer på de sosiale mediene hvor vi har fokus på å skape en god profil utad. Vi skreddersyr egne biografier som gjenspeiler din virksomhet, samt har vi høyt fokus på godt gjennomført grafisk utforming. 

Vi kan gjøre alt fra A-Å eller bistå på enkelte punkter. 

Hjemmeside

En hjemmeside er den nye avisen. Enkelt forklart er en hjemmeside den digitale profilen som kundene dine besøker for å finne den ønskede informasjonen. Det kan være alt fra kontaktinformasjon til hvilke tjenester din virksomhet tilbyr. 

Vi har bistått flere store lokale aktører med egen hjemmeside og står klar for ditt oppdrag. Vi skreddersyr siden spesielt for din bedrift og bruker ingen mal. 

Grafisk design

Vi kan lage flyers, bannere, grafikk til kampanjer og mye mer! 

I tillegg har vi et bredt nettverk med flere samarbeidspartnere som kan stå klar for å hjelpe deg med dine ønsker.

La ArnaWebdesign digitalisere din bedrift!

Kontakt

Telefon: 98117582

Kontor: Storaneset 12,

5260 Indre Arna

Org.nr: 924 415 754