Arna Boligutvikling

Om prosjektet - kort fortalt

Arna Boligutvikling (ABU) er uten tvil det største prosjektet jeg har gjennomført noen gang. Nettsiden til ABU ble skreddersydd og ferdigstilt på et 3 måneders løp. I løpet av de 3 månedene ble det gjennomført to prosjektmøter og god dialog løpende. Nettsiden ble lansert den 21. Februar 2020.

Design

Nettsiden til ABU er skreddersydd deres behov og har et design som skiller seg fra andre aktører. Fargevalgene appellerer til både unge og eldre, samt får det nettsiden til å skille seg ut fra andre aktører som kanskje velger de mer mindre spenstige fargene. Nettsiden er lett å ta i bruk - brukervennlig. Store overskrifter, informativ tekst og strukturerte sider. Alt som tilpasser seg både unge og eldre kunder. Du skal ikke måtte være en dataekspert for å finne frem til det du måtte ønske på denne nettsiden.

Ernst - en av 2 eiere

Utviklingsprosessen

I utgangspunktet hadde jeg et tidligere lagd design å jobbe utifra. Men forsto fort at det ikke var et ferdigstilt design og at jeg måtte ta mesteparten av jobben i mine hender. Utviklingsprosessen varte i omkring 4 uker aktivt - men siden ble ikke ferdigstilt før 3 måneder etter gitt prosjekt. 

Kontakt

Telefon: 98117582

Kontor: Storaneset 12,

5260 Indre Arna

Org.nr: 924 415 754