Modernisering av Arna Treningssenter sin nettside

Prosjektet

Arna Treningssenter har vært en kunde av Arna Webdesign siden midten av 2019 da vi fornyet deres tidligere nettside. Men, til tross for at vi fornyet nettsiden i midten av 2019, så har vi nå gjort en stor endring og modernisert nettsiden på få uker. 

Prosessen

På få uker forvandlet vi siden fra bra, til enda bedre! Siden har blitt modernisert flere hakk og brukervennligheten har økt betraktelig. Med kunden i fokus er brukervennlig viktig. 

Siden har i all helhet ikke endret seg. Det er designet som har endret seg! Innholdet er det samme og utgangspunktet var den tidligere nettsiden vi lagde i midten av 2019. Vel og merke så gjorde dette prosessen noe enklere, da vi kunne legge alt fokus på design og minimalt med fokus på innhold.

Det tok omlag 2 og en halv uke fra start til vi sto med et ferdig produkt som var klart til publisering. 

Nettsideutvikler og daglig leder

Andreas Bratli Johannessen er nettsideutvikler og daglig leder i Arna Webdesign. 

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Denne gangen var det viktig for både meg og Arna Treningssenter at de ble enda synligere på Google gjennom høy rangering. Derfor har SEO vært en viktig del av sluttarbeidet før publisering.

 

Allerede få dager etter publisering av den nye nettsiden, så hadde Arna Treningssenter toppet Google på de mest relevante søkeordene.

Font

Loew Black Italic

Farger

#fcec34

#000000

Videre drift av nettsiden

Arna Webdesign vil ha ansvar for videre drift av Arna Treningssenter sin side, og sørge for at den til enhver tid vil være funksjonell og hele tiden jobbe med nye kreative løsninger for medlemmene!

Kontakt

Telefon: 98117582

Kontor: Storaneset 12,

5260 Indre Arna

Org.nr: 924 415 754