Samarbeid med Henrik Utne

Hvem er Henrik Utne?

Henrik Utne leverer alt du måtte trenge av foto og video. Etter å ha jobbet med store aktører som Mercedes Benz, Unibet, og Farris Bad kjenner han sin vei rundt markedets behov og strategier for promotering. I tillegg til å kunne skape flotte bilder og video, kan Henrik også ta din bedrift til det neste nivået på sosiale medier.

Betydningen av samarbeidet

Jeg er opptatt av kundenes behov like mye som kundenes produkt. Et produkt vil uten tvil bli best med kvalitetsbilder og/eller kvalitetsfilmer. Da jeg ønsket å inngå et samarbeid med en lokal fotograf, var det slett ikke vanskelig å vite at Henrik ville passe et slikt samarbeid. Henrik har vist sine ferdigheter gjennom tidligere freelance arbeid og har i tillegg fått utdelt stipend for sine ferdigheter. Med et slikt samarbeid vil jeg kunne tilby mine kunder det lille ekstra som gir et bedre sluttresultat. Sammen vil meg og Henrik forme nettsidene tilpasset ønskene fra bedriften.

Foreløpig vil Henrik jobbe som freelancer sammen med Arna Webdesign og hva som blir aktuelt i fremtiden er enda ikke klart.

Dette er Henrik Utne

Kontakt

Telefon: 98117582

Kontor: Storaneset 12,

5260 Indre Arna

Org.nr: 924 415 754